Bölüm "Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü" için listeleme
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
-
Farklı kurutma yöntemleri ile elde edilmiş peynir tozlarının ısıl işlem görmüş sucukların kalite ve duyusal özelliklerine olan etkisinin incelenmesi
(Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi, 2022)Peynir tozu gıda endüstrisinde emülgatör özelliği ile aroma arttırıcı, tuz ve katkı maddesi kullanımını azaltıcı etkilerinden dolayı son yıllarda sıklıkla kullanılmaktadır. Yapılan bu çalışmada püskürterek ve dondurarak ... -
Genome-Guided Mass Spectrometry Expedited the Discovery of Paraplantaricin TC318, a Lantibiotic Produced byLactobacillus paraplantarumStrain Isolated From Cheese
(Frontiers Media SA., 2020)The quest for potent alternatives to the currently used antimicrobials is urged by health professionals, considering the rapid rise in resistance to preservatives and antibiotics among pathogens. The current study was ... -
Manufacturing of emulsion type garlic paste
(John Wiley and Sons Inc, 2024)The objective of this work was to investigate the steady, dynamic mechanical properties, and 3 interval thixotropy test (3 ITT) characterization of emulsion type garlic paste prepared with different concentrations of ... -
TECHNOLOGY, ARTIFICIAL INTELLIGENCE, AND ROBOTICS IN FUTURE WARS
(GAZIOSMANPASA UNIV, 2023)This study aims to show the importance of initiating studies on the role of intelligence and its new uses in future wars without further delay and also to contribute to closing the current gap in this subject in the ...