Geçiş Yönlendirmesi
English
Türkçe
Türkçe
English
Türkçe
Giriş
Geçiş Yönlendirmesi
Öğe Göster
DSpace@Arel
Meslek Yüksekokulları
Meslek Yüksekokulu
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı / Tourism and Hotel Management
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Kitap Koleksiyonu
Öğe Göster
DSpace@Arel
Meslek Yüksekokulları
Meslek Yüksekokulu
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı / Tourism and Hotel Management
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Kitap Koleksiyonu
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Erişim
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Tarih
2010
Yazar
Özalp, Sermet Atilla
Üst veri
Tüm öğe kaydını göster
Künye
Özalp, S. A. (2012). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. İstanbul: Tema Yayıncılık.
Özet
…
Bağlantı
https://hdl.handle.net/20.500.12294/409
Koleksiyonlar
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Kitap Koleksiyonu
[3]
|
Politika
|
Rehber
|
İletişim
|
DSpace@Arel
by OpenAIRE
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Kategorisine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Kurum Yazarına Göre
ORCID'e Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Türe Göre
Dile Göre
Bölüme Göre
Kategoriye Göre
WoS Q Kategorisine Göre
Yayıncıya Göre
Erişim Şekli
Hesabım
Giriş
Kayıt
İstatistikler
Google Analitik İstatistiklerini Görüntüle