dc.contributor.author | Özalp, Sermet Atilla | en_US |
dc.date.accessioned | 2016-05-02T10:55:07Z | |
dc.date.available | 2016-05-02T10:55:07Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Özalp, S. A. (2012). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. İstanbul: Tema Yayıncılık. | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12294/409 | |
dc.description | #nofulltext# | en_US |
dc.description.abstract | … | en_US |
dc.language.iso | tur | en_US |
dc.publisher | Tema Yayıncılık | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | en_US |
dc.title | Gastronomi ve Yiyecek Tarihi | en_US |
dc.type | book | en_US |
dc.department | İstanbul Arel Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı. | en_US |
dc.authorid | TR45735 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Kitap - Ulusal | en_US |
dc.institutionauthor | Özalp, Sermet Atilla | en_US |