Toggle navigation
English
Türkçe
English
English
Türkçe
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace@Arel
Meslek Yüksekokulları
Meslek Yüksekokulu
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı / Tourism and Hotel Management
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Kitap Koleksiyonu
View Item
DSpace@Arel
Meslek Yüksekokulları
Meslek Yüksekokulu
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı / Tourism and Hotel Management
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Kitap Koleksiyonu
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Access
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Date
2010
Author
Özalp, Sermet Atilla
Metadata
Show full item record
Citation
Özalp, S. A. (2012). Gastronomi ve Yiyecek Tarihi. İstanbul: Tema Yayıncılık.
Abstract
…
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12294/409
Collections
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Kitap Koleksiyonu
[3]
|
Policy
|
Guide
|
Contact
|
DSpace@Arel
by OpenAIRE
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Institution Author
ORCID
Titles
Subjects
Type
Language
Department
Category
WoS Q Value
Publisher
Access Type
This Collection
By Issue Date
Authors
Institution Author
ORCID
Titles
Subjects
Type
Language
Department
Category
WoS Q Value
Publisher
Access Type
My Account
Login
Register
Statistics
View Google Analytics Statistics